Βρεφικά Προγράμματα


Με πολλή αγάπη και τρυφερότητα δημιουργήσαμε για τους μικρούς μας φίλους του βρεφικού τμήματος των παιδικών σταθμών /(18 μηνών - 2,5 χρονών) --προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους που αποσκοπούν στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη τους

 


«Παιδικά Όνειρα»

Με σεβασμό στην ευαίσθητη ηλικία των μικρών μας φίλων, ταξιδεύουμε μαζί τους στον μαγικό κόσμο των ονείρων σε ένα διαδραστικό, μουσικοκινητικό πρόγραμμα κατάλληλο για τα παιδιά αυτής της ηλικίας!


gigantas (1)

«Ο γίγαντας και οι 12 χρυσοί καρποί»

Ελάτε μέσα από μουσική, χορό και περιπέτεια να περάσουμε τις δοκιμασίες του γίγαντα, ώστε οι πρωταγωνιστές μας να μεταμορφωθούν στους 12 μήνες του χρόνου!


gh-aeras

«Ο μαγικός κόσμος των ζώων»

Ένα μεγάλο παιχνίδι εξερεύνησης ξεκινά! Τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο των ζώων της γης, του αέρα και της θάλασσας! Πόσο κακό άραγε έχει κάνει ένας παράξενος επιστήμονας? Ψάχνοντας στοιχεία και με οδηγό την οικολογική μας συνείδηση φτιάχνουμε το Μεγάλο βιβλίο του Δάσους!


logo-stafyli

«Ο κυρ λαγός αμπελουργός»

Ζητείται έμπειρος αμπελουργός για τον αμπελώνα του κυρ-λαγού. Οδός κληματαριάς 321. Με όρεξη ήρθαν τα παιδιά, με όρεξη και η αλεπού…


kalikantzaroi-1

«Το μαγικό πεφταστέρι και οι καλικατζαροι»

Αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική! Στον κόσμο της μαγικής ντουλάπας οι καλικάντζαροι θα καταφέρουν να κόψουν το δέντρο της γης. Θα μπορέσουν τα παιδιά να μεταμορφωθούν σε ξωτικά και να σώσουν με το Μαγικό τους Πεφταστέρι τα Χριστούγεννα?