ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Εμείς βάζουμε τους εμψυχωτές, τα σκηνικά, τα κοστούμια και την μουσική αλλά μας λείπουν οι ηθοποιοί.. τα δικά σας παιδιά!
Συμμετοχή: 5 ευρώ/μαθητή
Διάρκεια : 1 ώρα και 15 λεπτά

Όλα μας τα θεατρικά βιωματικά προγράμματα γίνονται και σχολική γιορτή, την οποία αναλαμάβουμε πλήρως! Με κουστούμια, σκηνικά και ηχητική κάλυψη (και διανομή ρόλων στα παιδιά, εφόσον το επιθυμείτε).

Σχολική γιορτή: +0,50 ευρώ/μαθητή

Σχολική γιορτή απογευματινή ώρα ή Σαββατοκύριακο : +1 ευρώ/μαθητή

Όλα μας τα θεατρικά εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα υλοποιούνται και σε συνεργαζόμενο Θεατράκι.

Extra κόστος συμμετοχής: +1 ευρώ/μαθητή
 
xwra

«Η Χώρα των ξεχασμένων παιχνιδιών»

Η μικρή Χρυσέλενη έχασε το αγαπημένο της αρκουδάκι! Για να μπορέσει να το βρει θα πρέπει να ταξιδέψει στη Χώρα των ξεχασμένων παιχνιδιών. Άραγε τα παιδιά θα μπορέσουν να την βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει η μαγεία σε αυτήν την παράξενη χώρα?
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
 
taxidi

«Ταξίδι στους πλανήτες ενός πρίγκηπα»

Μια φορά και έναν καιρό ένα μικρό αγόρι ξέχασε πως ένιωθε η καρδιά του για τον καλύτερό του φίλο και ξεκίνησε ένα ταξίδι σε παράξενους πλανήτες για να γνωρίσει κάποιον άλλον.. Όμως, δεν φανταζόταν πόσα σπουδαία πράγματα θα μάθαινε στο τέλος, από τους μικρούς μας φίλους!
(νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
kostakis

«Οι περιπέτειες του μικρού Κωστάκη παραμονή Χριστουγέννων»

Ο Κωστάκης ο αρκουδάκης και οι φίλοι του μαθαίνουν πως ο Άι-Βασίλης έχει εξαφανιστεί! Έτσι, ξεκινούν ένα ταξίδι στον Βόρειο Πόλο και στη Χονολουλού, προκειμένου να τον βρουν, περνώντας από πολλές περιπέτειες με τραγούδια, κέφι και χαρά!
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
 
kalikantzaroi

«Το μαγικό πεφταστέρι και οι καλικατζαροι»

Αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική! Στον κόσμο της μαγικής ντουλάπας οι καλικάντζαροι θα καταφέρουν να κόψουν το δέντρο της γης. Θα μπορέσουν τα παιδιά να μεταμορφωθούν σε ξωτικά και να σώσουν με το Μαγικό τους Πεφταστέρι τα Χριστούγεννα?
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
toympatouloumpa

«Αποκριάτικη Τούμπα τουλούμπα»

Όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τι είναι η Αποκριάτικη Τούμπα Τουλούμπα! Διαταγή του Βασιλιά Καρνάβαλου να βρεθεί! Τα παιδιά ξεκινούν μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο, σερπαντίνες, πολύχρωμο γαιτανάκι με σκοπό να την ανακαλύψουν!
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
 
vasilias

«Ο Βασιλιάς του βυθού και το μυστήριο των χαμένων μαργαριταριών»

Όπως κάθε χρόνο τα πλάσματα του Βυθού ετοιμάζονται για τη γιορτή της γέννησης των μαργαριταριών! Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως τα περίμεναν...Θα καταφέρουν άραγε ο Βασιλιάς του Βυθού Τρίτωνας και η Βασίλισσα της Γοργονοχώρας Άρια, με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων, να σώσουν τη θάλασσα από τη μόλυνση και να ξαναβρούν τα χαμένα μαργαριτάρια;
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
magemenoVasileio

«Το μαγεμένο Βασίλειο»

Και ξαφνικά όλοι βυθίζονται σε ύπνο βαθύ! Το βασίλειο είναι μαγεμένο!Ο βασιλιάς και η βασίλισσα μαζί με τα βατραχάκια ξωτικά δρόμο παίρνουν δρόμο αφήνουν φτάνουν σε μέρη μακρινά... Άραγε τα μάγια πώς θα λύσουν;
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
 
apodrasi

«Απόδραση από το χαμένο νησί»

O πειρατής Κάπτεν Τζιμ καλεί την διάσημη ερευνήτρια Τρέλοκ! Κάποιος του πήρε μέσα από την καμπίνα του τον χάρτη του θησαυρού...Αποστολή των μικρών μας φίλων, να μεταμορφωθούν σε πειρατές και ντετέκτιβ για να εξιχνιάσουν το μυστήριο.. Μία υπέροχη διαδραστική πειρατική περιπέτεια ξεκινά!
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)

 
 
pasxalines

«Πασχαλινές περιπέτειες»

Άραγε τι μπορεί να συμβεί όταν το μεγαλύτερο κυνήγι Πασχαλινών αυγών (egg hunting) κινδυνεύει να χαθεί μιας και η αρχικότα Μπεμπέκα παρεξηγήθηκε με το Πασχαλινό Λαγουδάκι? Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε κοτούλες και λαγουδάκια... θα καταφέρουν άραγε να σώσουν τη μεγαλύτερη γιορτή της Άνοιξης, το Πάσχα? (παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)
(παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο - δημοτικό)