Το θέατρο είναι παιχνίδι. Και το παιχνίδι είναι η καλύτερη "δουλειά" των παιδιών!

Έτσι, με πολλή αγάπη και βασισμένοι στην γνωστική ανάπτυξη της εκάστοτε ηλικίας, δημιουργήσαμε Θεατρικά εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα που αποσκοπούν στη μάθηση μέσα από το θέατρο.Οι μικροί μας φίλοι αναλαμβάνουν ρόλους,παίζουν και μαθαίνουν, ενώ κάθε πρόγραμμα έχει τη δική του "θεατρική ιστορία", με τους 2 εμψυχωτές να αναλαμβάνουν κάποιο θεατρικό ρόλο, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να ενταχθούν ποιο εύκολα σε αυτό!

Στα προγράμματα αυτά παρουσιάζεται πλούσιο υλικό από βίντεο και εικόνες σε προτζέκτορα, που βοηθούν στην απλούστευση της νέας γνώσης, ώστε να γίνει πιο άμεση και κατανοητή από τα παιδιά! Ενεργή συμμετοχή και συνεχής διάδραση είναι το χαρακτηριστικό των προγραμμάτων μας και ο στόχος μας η βιωματική μάθηση!


Όλα μας τα θεατρικά εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα υλοποιούνται και σε συνεργαζόμενο Θεατράκι.
Extra κόστος συμμετοχής +1 ευρώ/μαθητή

Συμμετοχή: 5 ευρώ/παιδί
Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά
logo-stafyli

«Η μέρα που η αλεπού έμπλεξε με το σταφύλι»

Ζητείται έμπειρος αμπελουργός για τον αμπελώνα του κυρ-λαγού. Οδός κληματαριάς 321. Με όρεξη ήρθαν τα παιδιά, με όρεξη και η αλεπού…
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
elia

«Eλιά, το δεντράκι της Μεσογείου»

Ο Δίας καλεί σε μονομαχία τη θεά Αθηνά και τον θεό Ποσειδώνα ..με τα δώρα τους! Τα παιδιά ξεκινούν ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης στο κόσμο της ελιάς, με τελική πρόκληση το όνομα της πόλης μας!
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
sitari

«Σιτάρι - χρυσός θησαυρός»

Μια φορά κι έναν καιρό, ένα σκιάχτρο μαγικό, ήξερε ένα μυστικό, πώς από σπόρο μες τη γη το ψωμάκι θα φτιαχτεί!
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
gigantas

«Ο γίγαντας και οι 12 χρυσοί καρποί»

Ελάτε μέσα από μουσική, χορό και περιπέτεια να περάσουμε τις δοκιμασίες του γίγαντα, ώστε οι πρωταγωνιστές μας να μεταμορφωθούν στους 12 μήνες του χρόνου!

(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο)

 
kouiz

«Κουιζ διατροφής αλά μεσογειακά»

Η Λαίδη Ντομάτα και ο Δον Πιπεριάς μεταμορφώνουν τα παιδιά σε μικρούς σεφ! Με αφορμή την πυραμίδα της Μεσογειακής διατροφής, ένα διαδραστικό παιχνίδι ξεκινά, με έπαθλο τον Χρυσό Μεσογειακό Σκούφο!
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
meilisa

«Ειδική Ομάδα Επίλυσης Μελισσοπροβλημάτων»

Χάθηκε ο βασιλικός πολτός! Όλοι είναι ύποπτοι! Τα παιδιά "συρρικνώνονται" και μαζί με τον ντετέκτιβ και την Εργάτρια μέλισσα, μπαίνουν στον μικρόκοσμο της κυψέλης, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο του χαμένου βασιλικού πολτού! Ένα υπέροχο βιωματικό και διαδραστικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας!
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
theoi

«Οι 12 θεοί του Ολύμπου σε μία παράξενη περιπέτεια»

Χάθηκε ο κεραυνός του Δία, η τρίαινα του Ποσειδώνα, το σφυρί του Ηφαίστου, η περικεφαλαία της Αθηνάς.. Κανένας δεν ήξερε σε τι περιπέτειες θα έμπαιναν εκείνη την ημέρα οι 12 θεοί του Ολύμπου για να μπορέσουν να λύσουν, με τη βοήθεια των παιδιών , το μυστήριο των παράξενων εξαφανίσεων.. !
(νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
nero

«Το νερό και ο κύκλος του»

Ο κύριος Χιονάτος και η κυρία Σταγόνα ταξιδεύουν σ’ όλο τον κόσμο.. Άραγε είναι παραμύθι ή πραγματικότητα? Τα παιδιά τους βοηθάνε και μαθαίνουν τα μυστικά τους!
(νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
gh-aeras

«Ο μαγικός κόσμος των ζώων»

Ένα μεγάλο παιχνίδι εξερεύνησης ξεκινά! Τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο των ζώων της γης, του αέρα και της θάλασσας! Πόσο κακό άραγε έχει κάνει ένας παράξενος επιστήμονας? Ψάχνοντας στοιχεία και με οδηγό την οικολογική μας συνείδηση φτιάχνουμε το Μεγάλο βιβλίο του Δάσους!
(παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο – δημοτικό)

 
mageia

«Η μαγεία της επιστήμης»

Τα παιδιά ταξιδεύουν στα μονοπάτια της Επιστήμης! Ανακαλύπτουν τα μυστικά και την μαγεία που κρύβεται σε κάθε τι που μας περιβάλλει! Κι όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι των μαγικών κόλπων!
(νηπιαγωγείο – δημοτικό)